Skip to content

Dakdekker Lieshout

Home > Dakbedekking Gemert

Dakdekker Lieshout

Garant Dakbedekkingen helpt verschillende klanten uit de gemeente Laarbeek en is dus onder andere actief als dakdekker in Lieshout. We zijn graag verantwoordelijk voor jouw dakbedekking en -onderhoud, maar helpen ook bij lekkages – ook als jouw dak niet door Garant Dakbedekkingen gelegd is!

EPDM, BITUMEN, PVC, SHINGLE

Soorten dakbedekking

Wij bieden uiteraard verschillende soorten dakbedekking aan. Daaronder vallen:

 • EPDM
 • Bitumen
 • PVC
 • Shingle

Al deze soorten dakbedekking hebben hun eigen voordelen. Zo is de EPDM dakbedekking zeer onderhoudsarm en gaat het tot wel 50 jaar mee en is PVC weer erg brandongevaarlijk. Laat je daarom goed door ons adviseren als je twijfelt over het soort dakbedekking dat je wilt.

Tot slot verzorgen we ook de koper-, lood- en zinkwerken. Ofwel, we verzorgen de dakgoten, regenpijpen en andere afvoersystemen op uw dak.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

bitumineuze Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

pvc dakbedekking

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle dak Garant

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Lood, kopen en zink dakbedekkingen

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Dakonderhoud door dakdekker Lieshout

Wist u dat een dak tot wel twintig jaar langer mee kan gaan als je het regelmatig onderhoudt? Onze dakdekkers komen vaak naar Lieshout om er dakonderhoudsbeurten uit te voeren. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt voeren we de volgende werkzaamheden uit:

 • Controle van dakranden, dakrandprofielen en aansluitingen
 • Controle op beschadigingen, scheuren of andere gebreken in het dakvlak
 • Controle van naadverbindingen
 • Schoonvegen en afvoeren van vuil

Lekkage voorkomen na dakbedekking in Lieshout?

Of u uw dakbedekking in Lieshout nu met Garant Dakbedekkingen of bij een ander bedrijf hebt gerealiseerd, onze lekkageservice is altijd bereid om lekkages zo snel mogelijk op te lossen.

Hoe ontstaat een lekkage in het dak?

Een lekkage in uw dak kan verschillende oorzaken hebben. Uiteraard is het na verloop van tijd mogelijk dat slijtage ontstaat. Dit is een natuurlijk proces en daar valt – op het om de zoveel tijd uitvoeren van onderhoud na – weinig aan te doen. Andere oorzaken kunnen zijn:

 • Beschadiging door weersomstandigheden. Sneeuw, hagel of zware regenval kunnen flink wat schade aan jouw dakbedekking veroorzaken. Hierdoor ontstaan openingen sijpelt water naar binnen.
 • Slechte installatie. Slecht geïnstalleerde dakbedekking houdt in dat er door gemaakte fouten enkele zwakke punten ontstaan in het dak. Dit kan gebeuren door het gebruik van verkeerde materialen, slechte afdichtingen rond dakdoorvoeren of het slecht vastmaken van dakbedekking.
 • Ophoping van vuil en puin. Bladeren, takken en ander puin dat op daken blijft liggen, kunnen de afvoer van water belemmeren. De waterophopingen die zo ontstaan, leiden uiteindelijk tot lekkages.

Dakdekker Lieshout voorkomt en verhelpt lekkages

Met regelmatige controles en goed onderhoud voorkomt onze dakdekker in Lieshout zoveel mogelijk lekkages. Ons dakdekkersbedrijf bij Lieshout komt dan ook graag langs voor dakbedekking en dakonderhoud, maar lost eventueel ontstane lekkages ook zo snel mogelijk op. Bel daarvoor naar ons vaste nummer 0413-354499 of naar ons mobiel nummer 06-53774540.

Garant dakbedekkingen bus

Nieuwe dakbedekking nodig? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.