Skip to content

EPDM dakbedekking

Home > Dakbedekking > EPDM dakbedekking

Perfect waterdicht plat dak

Ecologisch verantwoorde dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. In Europa, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten wordt deze dakbedekking al meer dan 50 jaar met veel succes toegepast voor platte daken. Uit onafhankelijk onderzoek van het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE) blijkt dat EPDM tot de meest ecologisch verantwoorde dakbedekkingen hoort.

EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak. De belangrijkste voordelen zijn:

  • EPDM is zeer elastisch, waardoor het aan één stuk gelegd kan worden.
  • Doordat EPDM uiterst soepel blijft, kan het materiaal het hele jaar door verwerkt worden.
  • Het synthetische rubber is onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur tot wel 50 jaar.
  • Tijdens de verwerking wordt niet met een brander maar met een föhn gewerkt. Hierdoor is EPDM dakbedekking tijdens de verwerking veel minder brandgevaarlijk dan bitumineuze dakbedekking.
  • EPDM is milieuvriendelijk, recyclebaar en dampdoorlatend.

Wilt u meer weten over EPDM dakbedekking? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw dak.

Graag nog persoonlijk advies over EPDM dakbekking? 
Bel ons gerust:

  • 0413-354499

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op