Skip to content

Lekkages

Home > Diensten > Lekkages

24-uurs lekkage service

Heb je een lekkage?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Wij zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk iemand bij je komt kijken. In eerste instantie gaan wij altijd voor een definitieve oplossing. Is dit niet mogelijk? Dan zorgen wij voor een noodreparatie en komen we later bij je terug. Een lekkage is al vervelend genoeg. Daarom komen wij op het moment dat het jou het beste uitkomt. Indien noodzakelijk kan dat ook ’s avonds of in het weekend zijn.

Lekkage voorkomen

Niemand zit op een lekkage te wachten. Het brengt vaak een heleboel extra werk en kosten met zich mee. Wil je lekkages in de toekomst voorkomen? Met regelmatige controle op beschadigingen en goed onderhoud verleng je de duurzaamheid van je dakbedekking en voorkom je lekkages in de toekomst.

Garant Dakbedekkingen biedt je hiervoor een aantrekkelijk onderhoudscontract aan. Zo heb je geen zorgen meer over lekkages en geen omkijken meer naar je dak.

Lees alles over het onderhoudscontract of neemt direct contact met ons op.

Garant dakbedekkingen bus
Bij daklekkages kun je ons bereiken op het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.