Skip to content

Dakbedekking

Home > Diensten > Dakbedekking

Standaard 10 jaar garantie

Dakbedekking is ons vak

Wij staan voor kwaliteit, of je nu nieuwe dakbedekking wil voor je woning, schuur, bedrijfspand of vakantiehuis. Garant Dakbedekkingen biedt hoogwaardige dakbedekking tegen een concurrerende prijs. Daarmee maken wij dakbedekking voor iedereen bereikbaar. Daarbij geven wij ook nog eens standaard 10 jaar garantie op het door ons geleverde werk. Zo ben jij verzekerd van een dak dat goed is en goed blijft. Naast dakbedekkingen verzorgen wij ook dakisolatie, dak onderhoud en helpen wij je bij lekkages.

Soorten dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

bitumineuze Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

pvc dakbedekking

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle dak Garant

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Lood, kopen en zink dakbedekkingen

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Heb je al een keuze kunnen maken of wil je wellicht nog persoonlijk advies? Bel ons gerust:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.