Skip to content

Shingles

Home > Dakbedekking > Shingle daken

Allerlei soorten, maten & kleuren

Lichtgewicht dakbedekking

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook eenvoudig aan te brengen waardoor ze een goed alternatief zijn voor dakpannen en andere dakbedekkingen. Shingles zijn leverbaar in allerlei soorten, maten en kleuren, waardoor u een uitgebreide keuze heeft in het uiterlijk van deze dakbedekking.

Shingles zijn geschikt voor het waterdicht maken van hellende daken vanaf 15 graden. Omdat dakshingles licht van gewicht zijn kan volstaan worden met een lichtere dakconstructie waardoor de totale kosten lager blijven.

In Amerika hebben bijna alle woningen standaard shingle daken. Dit komt door de uitgebreide mogelijkheden qua vorm en kleur en de uitstekende stormbestendigheid van het materiaal. In Europa worden shingles voornamelijk gebruikt voor tuinhuisjes, carports, sauna’s, vakantiehuizen, schuren en paardenstallen.

Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden en toepassingen van shingle daken.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan gerust contact met ons op.

Graag nog persoonlijk advies over bitumineuze dakbekking? 
Bel ons gerust:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.