Skip to content

Dakdekker Deurne

Home > Dakbedekking Deurne

Dakdekker Deurne

Ben jij op zoek naar een dakdekker in Deurne en omgeving? Bij Garant Dakbedekkingen hebben wij specialisten die graag het werk van jou willen overnemen! Zoals de naam al aangeeft, staan wij garant voor de kwaliteit van al onze producten en diensten. Wij leveren kwaliteit. Daarom bieden wij standaard 10 jaar garantie op alle nieuwe daken. Garant dakbedekkingen in de buurt van Deurne is het bedrijf waarnaar je op zoek bent! Je bent van harte welkom bij als dakdekker in Deurne.

WAAROM KIEZEN VOOR GARANT DAKBEDEKKINGEN?

Wat biedt ons dakdekkersbedrijf in Deurne aan?

 Ons dakdekkersbedrijf in Deurne is zeer divers in zijn dienstverlening. We zijn gespecialiseerd in dakbedekking in Deurne en omgeving, maar we bieden ook expertise op het gebied van dak onderhoud en het oplossen van lekkages. Hier is een beknopte uitleg van onze diensten.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

bitumineuze Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

pvc dakbedekking

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle dak Garant

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Lood, kopen en zink dakbedekkingen

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Dakonderhoud

Vaak hebben daken een veel langere levensduur als je goed worden onderhouden. Bij Garant Dakbedekkingen zijn we experts in het onderhouden van daken, goten, zink- en loodconstructies. We bieden zelfs onderhoudscontracten aan, zodat je nooit meer zorgen hoeft te maken over het onderhoud van je dakbedekking.

Dakreparatie

Als je een lekkage ontdekt in je dakbedekking, zorgen wij ervaar dat er snel iemand ter plaatse is. We streven naar een directe oplossing voor het probleem. Als dit niet mogelijk is, initiëren we onmiddellijk een spoedreparatie en komen we diezelfde dag nog terug. We begrijpen dat een lekkage al vervelend genoeg is.

Contact dakdekkersbedrijf Deurne

Heb je nog vragen over ons dakdekkersbedrijf in de buurt van Deurne? Wil je meer weten over onze diensten of ons dakdekkersbedrijf? Wij helpen je graag en beantwoorden al jouw vragen. Onze specialisten werken hard, vakkundig en netjes. Ook zij staan Garant voor kwaliteit. Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden van ons dakdekkers bedrijf in Deurne samen met jou. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als dakdekker in Deurne en omgeving? Neem dan een kijkje tussen onze projecten.

Garant dakbedekkingen bus

Nieuwe dakbedekking nodig? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.