Skip to content

Dakdekkersbedrijf Oss

Home > Dakdekkersbedrijf Oss

Dakdekkersbedrijf in Oss

Ben jij op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Oss? Bij Garant Dakbedekkingen hebben wij specialisten die graag het werk van jou overnemen! Zoals onze naam al aangeeft, staan wij garant voor de kwaliteit van al onze producten en diensten. Wij leveren kwaliteit. Daarom bieden wij standaard 10 jaar garantie op alle nieuwe daken. Zoek niet verder, Garant Dakbedekkingen is het bedrijf waarnaar je op zoek bent! Je bent van harte welkom bij ons als dakdekkersbedrijf in Oss en omgeving. 

Dakdekkersbedrijf Oss

Specialistist in dakbedekking

Wij zijn jouw ervaren specialist als dakdekkersbedrijf in Oss. Dat betekent dat we je goed van dienst kunnen zijn met de verschillende soorten dakbedekkingen:

EPDM van Garant Dakbedekkingen

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

Bitumen van Garant Dakbedekkingen

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

PVC afwerking door Garant

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle daken garant dakbedekkingen

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Koper en zink dakbedekking Garant dakbedekking

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Onze drie diensten

Als dakdekkersbedrijf in Oss bieden wij drie diensten aan. Vanzelfsprekend verzorgen we allerlei soorten dakbedekking in Oss, maar daarnaast komen we ook graag langs voor dakonderhoud en daklekkages.

Dakbedekking Oss

Zoek je naar dakbedekking voor een woning, magazijn, bedrijfspand, vakantiehuis of nog iets totaal anders? Onze jarenlange ervaring in dakbedekking rondom Oss stelt ons in staat de hoogste kwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen.

Voor complexere dakvormen installeren wij vaak bitumineuze dakbedekking in Oss, maar ook EPDM en PVC zijn populaire kunststoffen. Uiteraard bespreken we eerst samen jouw behoeften, alvorens we keuzes maken en een offerte opstellen.

Dakonderhoud

Het uitvoeren van dakonderhoud is ontzettend belangrijk, als je de levensduur van een dak zo lang mogelijk wil rekken. Wij voeren naast dakbedekking in Oss dus ook dakonderhoud uit – ook als de dakbedekking niet door ons is gelegd. Bij een onderhoudsbeurt kijken we onder andere naar eventueel zwakke punten in het dak en ophoping van vuil en puin die lekkages kunnen veroorzaken.

Ons dakdekkersbedrijf in Oss biedt bovendien onderhoudscontracten aan, zodat je niet meer hoeft om te kijken naar het onderhoud van jouw dakbedekking in Oss.

Daklekkage Oss

Heeft uw woning of bedrijfspand in Oss een dak lekkage? Bel dan naar 0413 – 354499 of naar 06 – 53774540. Wij sturen in dat geval zo snel mogelijk een of meer specialisten om de dak lekkage in Oss op te lossen. In eerste instantie proberen zij de lekkage duurzaam te verhelpen. Kan dat niet? Dan voeren ze, als tijdelijke oplossing, een spoedoperatie uit en komen ze later terug voor een definitieve oplossing.

Jouw dak lekkage in Oss kan zijn ontstaan door slechte weersomstandigheden en slijtage, maar ook door slechte installatie of slecht onderhoud. Schroom daarom niet ook gebruik te maken van ozne andere diensten.

Dakbedekking appartmentencomplex Oss

Dat dakbedekking in Oss ons dakdekkersbedrijf niet onbekend is, wijst dit appartementencomplex van een VVE in de Brabantse stad wel uit. Alweer even geleden, in juli 2017, verzorgden wij de renovatie van een dak met een oppervlakte van maar liefst 900 vierkante meter. De bewoners van het appartementencomplex hebben sindsdien een weer een veilig dak boven hun hoofd. Geen sprake meer van dak lekkages in dit complex is Oss dus!

Contact opnemen

Heb je vragen over een van onze diensten als dakdekkersbedrijf in de omgeving Oss? Wij helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Onze specialisten werken vakkundig en netjes en staan zodoende garant voor kwaliteit.

Neem contact op als je last hebt van een dak lekkage in Oss. Zoek je naar dakbedekking in Oss? Vraag dan gelijk een offerte aan.

Garant dakbedekking bus

Nieuwe dakbedekking nodig? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.