Skip to content

Dakdekkersbedrijf Oss

Home > Dakdekkersbedrijf Oss

Dakdekkersbedrijf Oss

Ben jij op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Oss? Bij Garant Dakbedekkingen hebben wij specialisten die graag het werk van jou overnemen! Zoals onze naam al aangeeft, staan wij garant voor de kwaliteit van al onze producten en diensten. Wij leveren kwaliteit. Daarom bieden wij standaard 10 jaar garantie op alle nieuwe daken. Zoek niet verder, Garant Dakbedekkingen is het bedrijf waarnaar je op zoek bent! Je bent van harte welkom bij ons als dakdekkersbedrijf in Oss en omgeving. 

WAAROM GARANT DAKBEDEKKINGEN?

Specialistisch dakdekkersbedrijf in Oss

Wij zijn jouw ervaren specialist als dakdekkersbedrijf in Oss. Dat betekent dat we je goed van dienst kunnen zijn met de verschillende soorten dakbedekkingen:

EPDM van Garant Dakbedekkingen

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

Bitumen van Garant Dakbedekkingen

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

PVC afwerking door Garant

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle daken garant dakbedekkingen

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Koper en zink dakbedekking Garant dakbedekking

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Vind je het lastig om een keuze te maken?​

Garant Dakbedekkingen biedt als het dakdekkersbedrijf in Oss meerdere diensten aan. Wij zijn specialisten op het gebied van dakbedekkingen, maar ook op het gebied van dakonderhoud en lekkages. Lees hieronder meer over onze diensten. 

Dakbedekking Oss

Of je nu een nieuw dak wilt voor jouw woning, magazijn, bedrijfspand of vakantiehuis in de omgeving van Oss, wij bij Garant Dakbedekking staan garant voor kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in de dakbedekkingsbranche in en rond Oss, leveren wij dakbedekking van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Neem contact op en ontdek wat wij voor jou in de omgeving van Oss kunnen betekenen.

Dakonderhoud

Daken hebben een langere levensduur bij regelmatig onderhoud. Voor onderhoud aan bepaalde soorten daken, goten, lood- en zinkconstructies kun je bij Garant Dakbedekking terecht. Bij Garant dakdekkersbedrijf in Oss bieden wij ook een onderhoudscontract aan, voor als je niet meer wilt omkijken naar het onderhoud van jouw dakbedekking. Lees hier meer over het onderhoudscontract.

Lekkages

Bij een lekkage zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk iemand ter plaatse is. Onze voorkeur gaat altijd uit naar een directe oplossing. Kan dat niet? Dan regelen wij een spoedreparatie en komen wij later bij jou terug. Een lekkage is al erg vervelend. Daarom grijpen we in op het moment dat het jou het beste uitkomt. Indien nodig kan dit ook in de avonduren of in het weekend. Regelmatige schadecontroles en goed onderhoud zullen de levensduur van jouw dak verlengen en toekomstige lekkage voorkomen. Ook voor lekkages bieden wij daarom onderhoudscontracten aan.

Contact dakdekkersbedrijf Oss

Heb je nog vragen over ons dakdekkersbedrijf in omgeving Oss? Wil je meer weten over onze diensten of ons dakdekkersbedrijf? Wij helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Onze specialisten werken hard, vakkundig en netjes. Ook zij staan Garant voor kwaliteit. Neem gerust contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden van ons dakdekkersbedrijf in Oss samen met jou. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als dakdekkersbedrijf in Oss? Neem dan een kijkje bij onze projecten!

Garant dakbedekking bus

Nieuwe dakbedekking nodig? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.