Skip to content

Dakdekker Rosmalen

Home > Dakdekker Rosmalen

Dakdekker Rosmalen

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Rosmalen of omgeving? Bij
Garant Dakbedekkingen bent u aan het juiste adres. Wij maken gebruik van
A-klasse materialen om u te kunnen verzekeren van het allerbeste resultaat. Daarnaast
krijgt u nog eens 10 jaar garantie op ons werk. Dus in het onwaarschijnlijke
geval dat er wat mis is met uw dak, bent u verzekerd van een reparatie. Dat is
waar wij als uw dakdekkers in Rosmalen u van verzekeren.

Waarom kiezen voor Garant?

Ons specialisme

U kunt om verschillende redenen op zoek zijn naar een dakdekkersbedrijf voor dakbedekking in Rosmalen. Misschien heeft u interesse in EPDM dakbedekking, PVC
dakbedekking of een shingle dak voor een tuinhuis of schuur? Weet u niet welk
materiaal het beste past bij uw wensen? Geen zorgen, onze professionals kunnen
u hier uiteraard bij adviseren. Onderstaand kunt u een beeld krijgen bij de
diensten die u bij ons kunt afnemen en de materialen die wij hiervoor gebruiken.
Hierbij denken wij ook aan het milieu
, daarom kiezen we bewust zoveel mogelijk voor duurzame,
recyclebare materialen.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

bitumineuze Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

pvc dakbedekking

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle dak Garant

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Lood, kopen en zink dakbedekkingen

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Meer diensten

Misschien heeft u een dakdekker in Rosmalen nodig voor dakbedekking voor uw woning- of bedrijfspand. Maar ook voor lekkages, dakonderhoud, of loodwerk als hemelwaterafvoeren en deklijsten bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier meer  informatie over onze diensten. Het onderhouden van uw dak is van belang om deze van topkwaliteit te houden. Heeft uw dak achterstallig onderhoud en hierdoor een lekkage of andere klus met een hoge prioriteit? Voor dit soort klussen zijn wij 24/7 bereikbaar. Dat is waar het team van Garant voor staat: het leveren van goede service. Benieuwd naar hoe wij onze diensten vorm weten te geven? Dan kunt u hier verschillende van onze projecten bekijken.

Contact met dakspecialist Rosmalen?

Wilt u meer weten over Garant Dakbedekkingen en de diensten die wij u kunnen bieden? Dan kunt u hier meer lezen over ons. Kiest u voor Garant als uw dakdekker in Rosmalen? Neem dan gerust contact met ons op. Graag bespreken we uw wensen met u door en hoe wij deze gaan invullen. Wilt u graag een idee krijgen van het kostenplaatje dat u kunt verwachten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Hierbij zorgen voor een offerte op maat, zo kunt u een keuze kunt maken over de dakbedekkingsoplossing die het beste bij uw wensen en budget past.

Heb je een lekkage? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.