Skip to content

Dakdekker Bakel

Home > Dakbedekking Bakel

Dakdekker Bakel

Wil jij een specialistische dakdekker Bakel en omgeving inschakelen voor de nieuwe dakbedekking van jouw huis, schuur, bedrijfspand of vakantiehuis? Zoek niet verder dan Garant Dakbedekkingen! Wij werken uitsluitend met eersteklas materialen en staan voor uitstekende service en heldere communicatie. Heb je een acute lekkage of een ander probleem aan jouw dak? Geen zorgen, onze 24/7 spoedservice helpt je direct uit de brand. Wij staan Garant voor onze klantgerichte aanpak en bieden een standaard garantie van 10 jaar op ieder nieuw dak. Een professionele renovatie of onderhoud laten uitvoeren? Ook dan is Garant dé dakdekker Bakel, die jou verder helpt met vakkundige en duurzame oplossingen. Ontdek de mogelijkheden!

Particuliere en zakelijke maatwerkoplossingen

Dakdekkersbedrijf Bakel

Als dakdekkersbedrijf Bakel hebben we bij Garant inmiddels een uitgebreid portfolio aan zowel particuliere als zakelijke klanten weten op te bouwen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen en kunnen voor ieder daktype de juiste maatwerkoplossing leveren. Een plat dak vraagt bijvoorbeeld om een andere verwerking dan een hellend dak. Om tot het perfecte eindresultaat te komen werken we als dakdekker Bakel dan ook met verschillende materialen waaronder: EPDM-, PVC-, of bitumineuze dakbedekking. Of het nou om een bedrijfspand, woning of tuinhuis gaat, de specialisten van ons dakdekkersbedrijf Bakel geven je passend advies en zorgen voor een duurzaam en betrouwbaar dak boven je hoofd. Vertel ons jouw wensen en wij gaan graag voor je aan de slag.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

bitumineuze Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

pvc dakbedekking

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle dak Garant

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Lood, kopen en zink dakbedekkingen

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Onderhoud dakbedekking Bakel

Je kunt bij jouw dakdekker Bakel niet alleen terecht voor een nieuw dak, maar ook voor dakonderhoud. Regelmatig onderhoud aan je dakbedekking Bakel is namelijk minstens zo belangrijk, als het plaatsen van nieuwe bedekking voor een langere levensduur en maximale veiligheid. Als dakdekkersbedrijf Bakel kunnen we onderhoud aan verschillende soorten dakbedekkingen, goten en zink- en loodwerk. Wil jij verder geen omkijken meer hebben naar jouw dak? Probeer dan een onderhoudscontract bij jouw betrouwbare dakdekker in Bakel. Garant Dakbedekkingen voert op regelmatige basis een controle aan de aansluitingen, dakranden en het dakvlak voor je uit. Dus wil jij jouw dak in optimale conditie houden? Kies voor onderhoud aan jouw dakbedekking Bakel.

Lekkages & Reparaties

Zijn er problemen met jouw dak en is er een reparatie nodig? Schakel de diensten van Garant, jouw dakdekker Bakel, in en wij verzorgen een vakkundige oplossing. Is er sprake van een lekkage? Plan dan een spoedige inspectie in om verdere schade te voorkomen en een snelle (of tijdelijke) oplossing te vinden. Maak gebruik van onze 24/7 spoed-service of vindt een moment dat jou het beste uitkomt. Als dakdekker Bakel verhelpen onze ervaren vakmensen al jouw dakproblemen. Neem direct contact op.  

Neem contact op met jouw dakdekker Bakel

Ben jij op zoek naar een professionele dakdekker in Bakel en omgeving? Dan ben je bij Garant Dakbedekking aan het juiste adres. Onze vakmensen staan klaar om al jouw dakwensen te realiseren en problemen op te lossen. Wil je meer informatie ontvangen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Garant is jouw betrouwbare dakdekker Bakel.

Nieuwe dakbedekking nodig? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.