Skip to content

Dakdekker Bakel

Home > Dakbedekking Bakel

Dakdekker in Bakel

Zoek jij naar een specialistische dakdekker rondom Bakel, voor (het onderhoud van) nieuwe dakbedekking van jouw huis, schuur, bedrijfspand of vakantiehuis? Zoek niet verder dan Garant Dakbedekkingen! Wij werken uitsluitend met eersteklas materialen, bieden uitstekende service en – nog belangrijker – heldere communicatie.

Ondervind je een acute lekkage of ander probleem in jouw dakbedekking in Bakel? Dan kunnen we je, vanwege onze 24/7 spoedservice, direct uit de brand helpen. Voor onderhoud en professionele renovatie bent u bij ons dus óók aan het juiste adres!

Garant Dakbedekkingen biedt een standaard garantie van 10 jaar op ieder nieuw dak. Zodoende staat we garant voor kwaliteit wanneer we als dakdekkersbedrijf in Bakel aan de slag gaan!

Particuliere en zakelijke dakbedekking

Dakdekkersbedrijf Bakel

Ons dakdekkersbedrijf zit, niet ver van Bakel, gevestigd in Veghel. Daar bevinden zich onze opslag en logistiek, evenals de planning, coördinatie en andere kantoorwerkzaamheden. Vanuit Veghel rijden we naar onze klanten in de omgeving Noord-Brabant om hun huizen daar te voorzien van dakbedekking, zoals in Bakel. We zijn echter niet alleen actief voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden. Daarvoor hebben we absoluut de expertise in huis.

Als dakdekkersbedrijf hebben we in Bakel een uitgebreid portfolio aan zowel particuliere als zakelijke klanten weten op te bouwen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen en kunnen voor ieder daktype de juiste maatwerkoplossing leveren. Een plat dak vraagt bijvoorbeeld om een andere verwerking dan een hellend dak. Om tot het perfecte eindresultaat te komen werken onze dakdekkers in Bakel dan ook met verschillende materialen waaronder: EPDM-, PVC-, of bitumineuze dakbedekking.

Of het nu om een bedrijfspand, woning of tuinhuis gaat, de specialisten van ons dakdekkersbedrijf geven je in Bakel passend advies en zorgen voor een duurzaam en betrouwbaar dak boven je hoofd. Vertel ons jouw wensen en wij gaan graag voor je aan de slag!

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

bitumineuze Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

pvc dakbedekking

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle dak Garant

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Lood, kopen en zink dakbedekkingen

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Onderhoud aan jouw dakbedekking in Bakel

Zoals vermeld zorgt onze dakdekker in Bakel niet alleen voor nieuwe dakbedekking, maar ook voor dakonderhoud.

Regelmatig onderhoud aan jouw dakbedekking in Bakel resulteert in een langere levensduur en maximale veiligheid.

Ophoping van vuil en puin, beschadiging door weersomstandigheden of slechte installatie kunnen allemaal oorzaken zijn voor zware lekkages. Daarom komt onze dakdekker graag naar Bakel om:

  • dakranden, -profielen en aansluitingen te controleren;
  • beschadigingen, scheuren en andere gebreken te checken;
  • naadverbindingen controleren;
  • vuil schoon te vegen en af te voeren.

Wil jij verder geen omkijken meer hebben naar jouw dak? Sluit dan een onderhoudscontract af bij onze dakdekkersbedrijf nabij Bakel. Garant Dakbedekkingen voert op regelmatige basis een controle aan de aansluitingen, dakranden en het dakvlak voor je uit.

24/7 spoedservice

Zijn er problemen met jouw dak en is er per direct een reparatie nodig? Maak gebruik van onze 24/7 spoed-service door te bellen naar 0413-354499. Wij sturen ons dakdekkersbedrijf direct naar Bakel om zo snel mogelijk de schade te verhelpen.

Uiteraard probeert onze dakdekker in Bakel de schade direct en definitief te repareren. Dit is echter niet altijd mogelijk. In dat geval verzorgt hij een noodoplossing en komen we op een later moment terug om de dakbedekking van uw huis in Bakel definitief te herstellen.

Contact voor dakbedekking in Bakel

Ben jij op zoek naar een professionele dakdekker in Bakel en omgeving? Dan ben je bij Garant Dakbedekking aan het juiste adres. Onze vakmensen staan klaar om al jouw dakwensen te realiseren en problemen op te lossen. Wil je meer informatie ontvangen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Garant is jouw betrouwbare dakdekker Bakel.

Garant dakbedekkingen bus

Nieuwe dakbedekking nodig? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.