Skip to content

Dakbedekking Oss

Home > Dakbedekking Oss

Dakbedekking Oss 

Niets minder dan het beste, altijd verantwoord voor een functioneel en mooi resultaat. Wij investeren in veilige keuzes en zorgen voor een veilige en verantwoorde aanpak. Bovendien laten we alles natuurlijk weer netjes achter zodra we klaar zijn met onze dakbedekkingen in Oss.

Wij zijn jouw dakdekkersbedrijf voor uw dakbedekking in Oss en hebben kennis van zaken. Bovendien werken we met zoveel mogelijk duurzame en recyclebare materialen, zodat je een milieuvriendelijke keuze maakt. Standaard inclusief 10 jaar garantie, omdat we volledig overtuigd zijn van onze kwaliteit.

WAAROM KIEZEN VOOR GARANT DAKBEDEKKINGEN?

Specialist in dakbedekking in Oss

Wij zijn graag jouw ervaren specialist voor dakbedekking in Oss. Dat betekent dat we je goed van dienst kunnen zijn met de verschillende soorten dakbedekkingen:

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

bitumineuze Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

pvc dakbedekking

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle dak Garant

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Lood, kopen en zink dakbedekkingen

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Vind je het lastig om een keuze te maken?

Geen probleem, wij kunnen je daar als Veghelse dakbedekking specialisten ook in Oss uiteraard veel meer over vertellen. Geef ons aan waar je voorkeur naar uitgaat of welk materiaal je graag beter wilt leren kennen. We staan je vriendelijk te woord en zorgen ervoor dat je de voor- en nadelen helder op een rij krijgt. Met milieuvriendelijke materialen en onze ruime kennis zullen we er natuurlijk voor zorgen dat het risico op een daklekkage tot een minimum beperkt blijft.

Meer dan dakbedekking

Naast dakbedekking in Oss kunnen we je ook voorzien van dak onderhoud. Wanneer er regelmatig onderhoud plaatsvindt heeft je dakbedekking een langere levensduur. Om het voor je gemakkelijk te maken bieden we een onderhoudscontract aan. Hierdoor is er voor jou geen omkijken meer naar de dakbedekking. Wij komen periodiek het dak controleren op verschillende punten en voeren het vuil van het dak af.

Naast onderhoud bieden we ook een lekkageservice aan. Een lekkage is al vervelend genoeg, daarom komen we langs wanneer het voor jou uitkomt. Daarnaast proberen we altijd direct een definitieve oplossing te bieden.

Vrijblijvende offerte voor dakbedekking Oss

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je dakbedekking zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Ook voor dakbedekking in Oss en omstreken. We zorgen voor een offerte op maat, waarbij wij uitgaan van uw specifieke wensen. Uiteraard houden we ons aan onze afspraken, waardoor je kunt rekenen op heldere communicatie en een betrouwbaar advies als een eerste goede stap naar nieuwe dakbedekking. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn je graag van dienst voor dakbedekking in Oss.

Nieuwe dakbedekking nodig? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.