Dakdekkersbedrijf Veghel

Home > Dakdekkersbedrijf Veghel

Dakdekkersbedrijf Veghel

Ben je op zoek naar een erkend dakdekkersbedrijf in Veghel en omgeving? Dan ben je bij Garant Dakbedekkingen aan het juiste adres! Onze klantgerichte aanpak maakt, dat wij al jaren de experts in de regio zijn op gebied van dakbedekking. Onze 24/7 lekkageservice onderstreept dit. Daarnaast heb je bij Garant Dakbedekkingen 10 jaar garantie op jouw dakwerken bij ons dakdekkersbedrijf in Veghel.

WAAROM KIEZEN VOOR GARANT DAKBEDEKKINGEN?

Specialistisch dakdekkersbedrijf in Veghel

Wij zijn jouw ervaren specialist als dakdekkersbedrijf in Veghel. Dat betekent dat we je goed van dienst kunnen zijn met de verschillende soorten dakbedekkingen:

EPDM van Garant Dakbedekkingen

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

Bitumen van Garant Dakbedekkingen

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

PVC afwerking door Garant

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingles door Garant

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Koper en zink dakbedekking Garant dakbedekking

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Wat doet Garant Dakbedekkingen?

Als dakdekkersbedrijf in Veghel ondersteunt Garant Dakbedekkingen uiteraard bij het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Daarnaast kun je gebruik maken van onze 24/7 spoedservice bij lekkage. Dit zijn immers zeer acute problemen, die direct verholpen moeten worden. Bovendien verzorgen onze dakdekkers het beste dakonderhoud, zodat jouw dak altijd in topconditie blijft.

Dakbedekking in Veghel 

Ons dakdekkersbedrijf in Veghel heeft een zeer divers aanbod op gebied van de soorten dakbedekking. Alleen zo kunnen we te allen tijde maatwerk oplossingen bieden op basis van jouw dak, (leef)omgeving en andere externe factoren. Ben je op zoek naar dakbedekking voor jouw platte dak? Dan is onze EPDM-dakbedekking de oplossing. Hiermee wordt jouw platte dak waterdicht gemaakt. Is de vorm van jouw dak complexer of is deze licht hellend? Dan is onze bitumineuze dakbedekking de beste oplossing. Tot slot bieden wij de mogelijkheid voor pvc-dakbedekking. Pvc-dakbedekking is duurzaam en milieuvriendelijk en daarnaast zeer betaalbaar. Dit is een allround goede oplossing voor uw dakwensen.

Dakonderhoud in Veghel

Dakonderhoud is naast het plaatsen van nieuwe dakbedekking minstens zo belangrijk, zo niet nog belangrijker. Ons dakdekkersbedrijf in Veghel garandeert het meest optimale dakonderhoud. Wij controleren op aansluitingen van de dakbedekking met alle randen en hoeken en testen deze aansluitingen op minimale lekkages, we controleren het dak op alle beschadigingen, oneffenheden en andere schade. Dit wordt uiteraard ook hersteld. Tot slot zorgen we ervoor dat het dak vrij is van al het vuil. Door het dak zelf goed schoon te houden, te onderhouden en door eens in de zoveel tijd ons dakdekkersbedrijf in Veghel in te schakelen, blijft het dak in uitstekende staat en wordt het risico op lekkages naar een absoluut minimum beperkt.

Spoedreparaties van daklekkages

Heb je last van een acute lekkage in huis? Dan is de spoedreparatie van Garant Dakbedekking jouw redding. Ons dakdekkersbedrijf in Veghel komt direct bij jou thuis om de lekkage te achterhalen en om deze te verhelpen. Met onze 24/7 spoedservice maken wij dit mogelijk.

Wij hebben al veel klanten mogen helpen met onze diensten. Je leest hier meer over de projecten van ons dakdekkersbedrijf in omgeving Veghel.

Maak kennis met ons dakdekkersbedrijf in Veghel

Neem direct contact op met Garant Dakbedekking dakdekkersbedrijf in Veghel en omstreken. Wij helpen direct bij lekkages en bieden uitstekende hulp en ondersteuning bij het plaatsen van dakbedekking of het uitvoeren van dakonderhoud.

Garant dakbedekking bus

Nieuwe dakbedekking nodig? Neem contact met ons op via het volgende nummer: