Dakdekkersbedrijf Uden

Home > Dakdekkersbedrijf Uden 

 

Dakdekkersbedrijf Uden

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in Uden? Een bedrijf dat jou in dakbedekking, dakonderhoud en dakinstallatie kan ontzorgen? Bij Garant Dakbedekkingen zijn we van alle markten thuis. Wij streven naar het beste resultaat en een hoge score op klanttevredenheid. Wij leveren kwaliteit en hoogwaardige dakbedekking tegen een concurrerende prijs. Bij Garant Dakbedekkingen beschikken wij over diverse kwalitatieve dakbedekkingen. Dit kan voor een woning, schuur, bedrijfspand of vakantiehuis zijn. Afhankelijk van jouw wensen en het pand waar om het om gaat doen we je een passend voorstel. Daarnaast krijg je bij ons als dakdekkersbedrijf in Uden 10 jaar garantie bij aankoop van een nieuw dak. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en staan daarom garant voor al onze leveringen en diensten.

WAAROM KIEZEN VOOR GARANT DAKBEDEKKINGEN?

Zeer ervaren dakdekkers

Als het dakdekkersbedrijf in Uden zijn wij graag jouw ervaren specialist op alle fronten. Dat betekent dat we je goed van dienst kunnen zijn met de verschillende soorten diensten:

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

bitumineuze Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Het is geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

pvc dakbedekking

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle dak Garant

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Lood, kopen en zink dakbedekkingen

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Soorten dakbedekking van dakdekkersbedrijf in Uden

We voeren diverse soorten dakbedekkingen uit. Bij EPDM-dakbedekking gebruiken wij ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. Ben je op zoek naar een duurzaam dak, geschikt voor complexe dakvormen? Dan is een bitumineuze dakbedekking iets voor jou. Ook beschikken wij over een pvc-dakbedekking. Dit is duurzaam, milieuvriendelijk en betaalbaar. Wil je graag nieuwe dakbedekking voor jouw tuinhuisje, balkonoverkapping of woonhuis? Dan is shingledaken de beste oplossing. Deze dakbedekking is decoratief en eenvoudig aan te brengen. Dit dakdekkersbedrijf in Uden is gespecialiseerd in elk soort dakbedekking.

Dakdekkersbedrijf Uden

Kwalitatief dakdekkersbedrijf Uden

Bij Garant Dakbedekkingen gebruiken wij materialen van eersteklas kwaliteit. Wij denken daarnaast ook aan het duurzame aspect. Als dakdekkersbedrijf in Uden gebruiken wij duurzame en recyclebare materialen. Wij streven naar de beste kwaliteit, uitstekende service en heldere communicatie. Daarbij gaan wij vakkundig en netjes te werk. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Daarnaast is ons team gedreven om aan jouw verwachtingen te voldoen. Ons team is gemotiveerd, vriendelijk en communiceert helder. Wij houden ons aan onze afspraken en zullen altijd eerlijk en duidelijk tegenover je zijn. Bij Garant Dakbedekkingen werken wij verantwoord, veilig en vakkundig. Wij laten onze kennis, specialisme en expertise tot hun recht komen.

Maak kennis met ons!

Bij Garant Dakbedekkingen zijn wij 24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar. Wij helpen je graag bij problemen zoals lekkages. Daarnaast voeren wij ook koper-, lood- en zinkwerken uit. Dit betekent dat je ook voor goten, hemelwaterafvoeren en deklijsten en diverse andere loodwerken bij ons terecht kan. Ben je enthousiast geraakt door de verschillende kwalitatieve mogelijkheden die wij bieden als dakdekkersbedrijf in Uden? Neem dan gerust contact op. Wij staan graag voor je klaar.

Heb je een lekkage? Neem contact met ons op via het volgende nummer: