Skip to content

Dakdekkersbedrijf Gemert

Home > Dakdekkersbedrijf Gemert

Dakdekkersbedrijf Gemert

Zoek je een betrouwbaar en ervaren dakdekkersbedrijf in de omgeving van Gemert? Stop dan jouw zoektocht, want Garant Dakbedekkingen is wat u zoekt! Onze deskundigen stropen voor elke uitdaging hun mouwen op. Kan jouw woning of bedrijfspand wel een opfrisbeurt gebruiken, door nieuwe dakbedekking of onderhoud toe passen? Aarzel dan niet en schakel onze hulp in! Wij gaan graag op pad om jouw locatie te voorzien van een prachtig dak boven jouw hoofd. Garant Dakbedekkingen staat bekend om haar zeer klantgerichte aanpak en op maat gemaakte oplossingen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gauw contact met ons op!

Waarom kiezen voor Garant?

Specialistisch dakdekkersbedrijf in Gemert

Als dakdekkersbedrijf in Gemert zijn wij graag jouw partner! Dit houdt in dat we aan de slag kunnen met diverse soorten dakbedekking. Wil je weten waar je de keuze uit hebt? Bekijk dan de opsomming van dakbedekkingen hieronder of neem een kijkje tussen onze diensten.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

Shingle dak Garant

Shingle daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Lood, kopen en zink dakbedekkingen

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Wat bieden wij jou?

Ons dakdekkersbedrijf in Gemert is van vele markten thuis. Zo zijn wij specialist als het gaat om dakbedekkingen, maar ook als jouw project dakonderhoud en/of lekkages betreft, ben je bij ons aan het juiste adres. We zullen je kort meer over onze diensten vertellen.

Dakonderhoud

In de meeste gevallen hebben daken een veel langere levensduur zodra deze regelmatig onderhouden worden. Schakel Garant Dakbedekkingen in bij onderhoud aan daken, goten, zink- en loodconstructies. We kunnen je natuurlijk ook voorzien van een onderhoudscontract. Hierdoor hoef je voortaan niet meer om te kijken naar het onderhoud van jouw dakbedekking.

Dakreparatie

Mocht je in jouw dakbedekking een lekkage constateren, dan zorgen wij er voor dat iemand zo snel mogelijk bij jou op locatie is. Onze voorkeur gaat uit naar een directe oplossing voor het probleem. Lukt dit niet? Dan zetten we een spoedreparatie in gang en komen wij dezelfde dag nog terug, aangezien een lekkage al lastig genoeg is. Gaat jouw voorkeur er naar uit dat wij een bezoek aan jouw locatie brengen in de avonduren of in het weekend? Geen probleem! Wij voeren graag regelmatige controles uit om de levensduur van het dak te verlengen en lekkages in de toekomst te voorkomen.

Maak kennis met het dakdekkersbedrijf in Gemert!

Heeft u behoefte aan een van de diensten van ons dakdekkersbedrijf in Gemert? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan! Wij zoeken samen de oplossing voor al jouw uitdagingen op het gebied van dakonderhoud, dakreparatie of dakplaatsing. 

 

Heb je een lekkage? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.