Skip to content

Dakbedekking Gemert

Home > Dakbedekking Gemert

Dakbedekking Gemert 

Zoek jij een betrouwbare partij die je kan helpen bij het leggen van dakbedekking in Gemert? Dan ben je bij Garant Dakbedekkingen aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Veghel. Vanuit hier pakken we voornamelijk klussen aan in Zuid-Nederland. We bieden verschillende diensten aan en weten voor elk probleem aan jouw dak een oplossing te vinden. Woon jij in Gemert en wil je dakbedekking laten leggen? Zoek dan niet verder!

WAAROM KIEZEN VOOR GARANT DAKBEDEKKINGEN?

Waarom dakbedekking in Gemert door Garant?

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van dakbedekkingen. We leggen dakbedekkingen op woningen, bedrijfspanden, schuren en vakantiehuizen. Garant Dakbedekkingen biedt verschillende soorten dakbedekking aan, waardoor we voor elke klus de juiste oplossing hebben. We vinden kwaliteit erg belangrijk, om deze reden leggen we hoogwaardige dakbedekking tegen een concurrerende prijs. Omdat we vinden dat dakbedekking lang mee moet gaan bieden we 10 jaar garantie op al het door ons geleverde werk.

We bieden 24 uur service 7 dagen per week. We werken verantwoord, milieubewust en we houden ons aan de afspraken. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en gaan netjes te werk.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

bitumineuze Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

pvc dakbedekking

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle dak Garant

Shingle
daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Lood, kopen en zink dakbedekkingen

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Alle diensten van Garant dakbedekkingen

Naast het leggen van dakbedekking bieden wij nog twee andere diensten aan in Gemert. Je kan bij ons ook terecht voor de onderstaande diensten.

Dakonderhoud

Het is belangrijk om je dak regelmatig te onderhouden, dit zorgt voor een langere levensduur van het dak. Garant Dakbedekkingen is gespecialiseerd in het onderhoud van verschillende soorten dakbedekking. Een onderhoudsbeurt bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Controleren van de naadverbindingen
  • Schoonvegen van het dak en afvoeren van het vuil
  • Controleren van dakranden, aansluitingen, dakrandprofielen, et cetera
  • Controleren van het dakvlak op beschadigingen, scheuren, blazen en/of andere gebreken

Het is mogelijk om een onderhoudscontact bij ons af te sluiten. Dan komen we regelmatig langs om je dak te controleren.

Daklekkage

Als je een lekkage hebt kan je altijd contact met ons opnemen. We bieden 24/7 service, dus je kunt ons ook ‘s nachts of in het weekend bereiken. Wanneer je contact met ons opneemt over een lekkage zorgen we dat er zo snel mogelijk iemand naar je toe komt. Het is van belang dat een lekkage snel opgelost wordt om schade en oplopende kosten te voorkomen. Onze specialisten proberen een lekkage eerst definitief op te lossen. Als dit niet lukt zorgen ze voor een noodreparatie en komen ze later bij je terug.

Contact dakbedekking Gemert

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen bij het leggen van dakbedekking in Gemert? Neem dan nu contact met ons op. Onze specialisten gaan graag aan de slag met het uitzoeken van de beste opties voor jouw dak.

Nieuwe dakbedekking nodig? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.