Skip to content

Dakonderhoud Oss

Home > Dakonderhoud Oss

Dakonderhoud Oss

Ben je een zoektocht gestart naar een deskundige partner voor het uitvoeren van dakonderhoud in Oss en omgeving? Garant Dakbedekkingen stroopt haar mouwen graag voor je op. Mede dankzij onze expertise kunnen we vrijwel iedere klus uitvoeren als het gaat om daken. We beschikken inmiddels over jarenlange ervaring en beschikken over een team van specialisten die graag lerend te werk gaan. Tijdens onze projecten besteden we veel tijd en aandacht aan de kwaliteit. Door een klantgerichte aanpak te hanteren, creëren we op maat gemaakte oplossingen. We kunnen je daarbij voorzien van tien jaar garantie. Sta je in de startblokken om van start te gaan met jouw onderhoudsproject? Waar wacht je dan nog op?

Waarom kiezen voor Garant?

Waarvoor kan ik bij jullie terecht?

Onze expertises zijn erg breed. We zijn niet alleen graag jouw ervaren partij als het gaat om dakonderhoud in Oss of omstreken, maar wij kunnen meer voor jou betekenen. Op het gebied van dakbedekking zijn wij namelijk ook expert. Om een beeld te geven van al onze werkzaamheden, zetten we een aantal soort dakbedekkingen op een rij:

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

Shingle dak Garant

Shingle daken

Shingle daken worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en woonhuizen. Shingle daken zijn niet alleen decoratief, maar ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Lood, kopen en zink dakbedekkingen

Koper-, lood- en zinkwerken

Ook voor goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten en diverse andere loodwerken kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over koper-, lood- en zinkwerken.

Niet alleen dakonderhoud in Oss

Zoals we al vermeld hebben, ben je niet alleen bij Garant Dakbedekkingen aan het juiste adres voor dakonderhoud in Oss, maar kunnen we jou van nog vele andere diensten voorzien. Mocht je benieuwd zijn naar onze werkzaamheden, geven we je graag een klein beetje informatie.

Dakonderhoud

Een dak regelmatig onderhouden, verlengt de levensduur. Voor onderhoud aan bepaalde typen daken, goten, lood- en zinkconstructies kun je Garant Dakbedekkingen inschakelen. Wij gaan aan de slag naar aanleiding van een onderhoudscontract, zodat jij er niet meer naar hoeft om te kijken.

Dakbedekkingen

Staat er een nieuw dak voor jouw woning, bedrijfspand, magazijn of vakantiewoning op de planning? Dan installeren wij deze graag. Onze kwaliteit staat garant. Met onze projecten hanteren we een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zo blijft het voor iedereen betaalbaar!

Lekkages verhelpen

Mocht je last hebben van een lekkage dan komen wij gelijk in actie. Wij zoeken naar voorkeur een directe oplossing. Is dat niet mogelijk? Dan regelen we een spoedreparatie en komen we de volgende dag weer langs, want het lekken van jouw dak is al irritant genoeg. Wij zijn 24/7 aan het werk, dus ook in de avonden en het weekend. Alles om ervoor te zorgen dat jij kan genieten van een goed onderhouden dak.

Behoefte aan dakonderhoud in Oss?

Schakel Garant Dakbedekkingen voor dakonderhoud in Oss. Heb je nog vragen over een van onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en zoeken samen naar een geschikte oplossing.

Heb je een lekkage? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.