Skip to content

Dakdekker Gemert

Home > Dakdekker Gemert

Dakdekker Gemert

Bent u op zoek naar een professionele en erkende dakdekker in Gemert of omgeving? Dan bent u bij Garant Dakbedekking aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige dakbedekking aan tegen een passende prijs en maken gebruiken van het beste materiaal. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast bieden wij u standaard 10 jaar garantie op ons werk. Is er iets mis met uw dak in deze 10 jaar? Geen probleem, u bent verzekerd van een reparatie. Dit is waar wij u als dakdekkers in Gemert van verzekeren.

Waarom kiezen voor Garant?

Divers aanbod dakbedekking

U kunt om verschillende redenen op zoek zijn naar een dakdekker in Gemert. Misschien bent u op zoek naar een EPDM dakbedekking, bitumineuze dakbedekking of een PVC dakbedekking voor uw huis of schuur? Maar u heeft geen idee welke het beste past? Geen probleem, onze experts helpen u graag en adviseren u welke dakbedekking bij uw huis of schuur past. U zult zich misschien afvragen wat de verschillen zijn tussen al deze soorten dakbedekking. De EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect plat dak. De bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is dit een geschikte optie als u een complex of een licht hellend dak heeft. De PVC dakbedekking is een kunststof dakbedekking die bijdraagt aan de duurzaamheid en is een betaalbare optie voor uw dak. Bent u benieuwd hoe de verschillende dakbedekkingen eruitzien? Kijkt u dan eens bij onze voorgaande projecten

EPDM
dakbedekking

EPDM dakbedekking is de ideale kunststof dakbedekking voor een perfect waterdicht plat dak. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van een klassiek geplaatst plat dak.

pvc dakbedekking

PVC
dakbedekking

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking. Ben je op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk maar ook betaalbaar dak? Dan is PVC voor jou een goede oplossing.

Shingle dak Garant

Bitumineuze
dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het geschikt voor complexe dakvormen. Voor veel platte en licht hellende daken is bitumen de ideale oplossing.

Meer dan dakbedekking

Misschien heeft u een dakdekker in Gemert nodig voor de dakbedekking van uw woning of schuur. Maar u kunt bij ons ook terecht als u een lekkage heeft of als u dakonderhoud nodig heeft. Het onderhouden van uw dak is van groot belang, dit zorgt voor een langere levensduur van uw dakbedekking. Bij Garant Dakbedekking zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar indien u problemen heeft, zoals bijvoorbeeld een lekkage of als u een afspraak wilt maken voor het dakonderhoud. Heeft u geen zin om elke keer uw dak te controleren? Geen zorgen, u kunt bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken wij onder andere naar uw dakranden, controleren we de naadverbindingen en halen we het vuil van uw dak. Heeft u interesse in een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op!

Contact dakdekker Gemert

Heeft u een dakdekker in Gemert nodig, maar wilt u eerst een indicatie van de kosten? Dat is geen enkel probleem, wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor u. Dit zodat u zelf kunt ontdekken wat mogelijk is qua dakbedekking voor uw huis. Twijfelt u over welke dakbedekking het best past bij uw huis of schuur? Onze experts helpen u graag en geven advies op maat.

Garant dakbedekkingen bus

Heb je een lekkage? Neem contact met ons op via het volgende nummer:

Spoedreparatie benodigd?

Bel direct naar onze lekkageservice: 0413-354499 of 06-53774540. Indien het minder urgent is kun je ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen.